Det är inte juste mot engelska Electric Wizard att skriva om dem utan att snacka om dem som liveband. Själv fick jag äran att se bandet live i en källare i Växjö för ett antal år sedan. Fantastiskt naturligtvis. Svettigt och suggestivt som sig bör. Detta var någon gång efter Witchcult Today och bandet var laddade till tusen, och att se bandet live i en källare kändes som en perfekt inramning. Tack för det Småland.

Sen dess har jag tyvärr missat Electric Wizard live. Nyligen spelade de på Close-Up-båten, tyvärr åkte jag inte med färjan, vilket jag ångrar. Inte för att jag tror att den inramningen hade varit den ultimata, men det är inte var dag som Electric Wizard beger sig till Sverige, och då får även en finlandsfärja duga.

Jag minns inte låtlistan från den där kvällen i Växjö, men troligtvis lirade de Satanic Rites of Drugula.

Den låten bjuds det på här.

Electric Wizard – Satanic Rites of Drugula

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s