Varje gång man tror att JAY-Z lagt micken på hyllan och bytt scenen mot styrelserummet på heltid dyker han upp igen. Jag brukar nästan glömma bort honom som artist, hans största funktion för mig de senaste åren har varit som vän och sedan fiende till Kanye West.

Nya skivan 4:44 har fått lysande recensioner, men vi får se om jag orkar plocka upp den och ge den en ordentlig chans. Oavsett är videon till The Story of O.J grym och angelägen. JAY-Z må vara mitt inne i en liten kontrovers just nu, men säkerligen kommer han att rida ut den. Hiphopens grand ol papa brukar ta sig igenom det mesta.

JAY-Z – The Story of O.J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s