Det är inte varje dag man möts av black metal från Thailand. När det väl gör det måste Sonic Tundra vara på tårna och meddela omvärlden. Här är de, Lotus Of Darkness, det enda Thailändska bandet du kommer att behöva i år.

Jag tänker absolut inte lägga kraft på att hypa det här bandet, det är inte särskilt troligt att vi hör särskilt mycket av dem i framtiden. Men det kan ändå vara värt att nämna Lotus Of Darkness i kategorin grym black metal som inte dyrkar vintern.

Lotus Of Darkness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s