När man bor och lever i en vacker men ganska död stad är man inte bortskämd med kvalitetsevenemang. Men då och då händer det. Den 5 augusti är det dags för Tredingsriten då förträffliga Grift bjuder på skördefest. Ibland kan till och med Lidköping vara en stad som bjuder på kultur, även om den kvällens festligheter tar plats 20 minuter från stan. Grift kan vi återkomma till senare och vi koncentrerar oss på kvällens andra band, Noêta.

Noêta är ambient duon som faktiskt lyckas beröra mig, ambientskeptiker som jag är. Det ska bli mycket spännande att se vad som kommer att ske live i den där bygdegården i augusti. Att det kommer att vara helt befriat från rockposer och gitarrsolon kan jag garantera.

Mer om både Noêta och Grift kommer att dyka upp inom kort på den här bloggen.

Noêta – Beyond Life

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s