Som gammal punkare är jag van vid politisk musik. Alltså, inte band och artister som tycker att man ska vara snälla mot varandra eller att rasism typ är lite dåligt. Jag snackar om politiskt pålästa och ideologiskt drivna artister. Artister som har kapitalet i bakfickan och molotoven i näven.

I en krönika i GP tycker Annah Björk att Håkan Hellström ska bli politisk, ta ställning. Det gör han i och för sig redan. På det där ”rasism är typ dåligt. Vi ska vara snälla mot varandra”-sättet. Och det är okej. Han är väl helt enkelt inte påläst. Det sista jag vill höra från en scen är plattityder som han inte har täckning för, som sedan ska nagelfaras på twitter.

Vet inte riktigt vad jag vill säga mer. Kanske att groggkostymen inte klär alla, och att en kostym som sitter illa inte gör någon glad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s