Postpunkbandet No Future har en ganska dunkel biografi, men jag vill minnas att jag hört att Erik Danielsson från Watain är inblandad på ett hörn någonstans. Oavsett vad så spelar de rock som känns obehaglig och farlig. När black metal-band försöker maximera sin ondska genom hårdhet och aggressivitet satsar No Future på skevhet.

Jag hoppas i alla fall att No Future, blir, om inte populärare, i alla fall mer aktiva och ger sig ut och spelar. Helst skulle jag vilja se dem spela i på småorter där hoppet hos ungdomen är borta. Där skulle de kunna piska upp en vrede och passion som skulle behövas. Tänk ett förbannat rockband i varje bruksort. Nihilistisk rock med absolut noll att vina och inget värt att förlora, det skulle kunna bli början på ett svenskt musikunder ingen trodde att vi ville ha.

No Future – Dead Flags and Flies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s