The Tallest Man on Earth ger ifrån sig livstecken. Istället för att släppa en fullängdare tänker han under året skicka små videohälsningar med nya sånger. Kul initiativ säger Sonic Tundra. Men jag hoppas ändå att dalmasen inte dröjer allt för länge med ett nytt album.

Första låten, In Little Fires, visar att The Tallest Man on Earth fortfarande har det. En mycket vacker liten pärla som makar sig fram i sitt egna eftertänksamma tempo. Den varken larmar eller gör sig till utan bara är i all sin enkelhet.

The Tallest Man on Earth – In Little Fires

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s