Yay! Makthaverskan, ett av Sveriges absolut bästa postpunkband ska släppa ny skiva, och en ny singel är ute nu. Både I och II var fantastiska upplevelser. Sång som varierar mellan lågmält mummel och desperata skrik, men malande gitarrer som bakgrund.

Nya låten, In My Dreams är inte en helomvändning för Makthaverskan, vilket inte är något negativt, hos en del band vill man ha kontinuitet. Min förhoppning är att Makthaverskan blir indiesveriges Slayer, en pålitlig koloss med hög lägstanivå som aldrig sviker.

Nya skivans namn kommer inte helt överraskande bli III.

Makthaverskan – In My Dreams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s