Då var det här, Tobias Forge, mannen bakom masken i Ghost. Det blev inget skvaller om den dåliga stämningen i Ghost-lägret efter de gamla bandmedlemmarnas stämning mot Forge. Istället blev det en uppväxtskildring och en hyllning till den svenska välfärdsstatens förmåga att skapa fantastiska band. Genom a-kassa kan band, i alla fall under en tid, få chansen att skapa musik utan att oroa sig för att bli hemlösa. Well, låta oss njuta av det medan vi fortfarande kan, morgondagens unga kommer nog inte få den möjligheten. Tack för det borgare.

Det var i alla fall ett bra sommarprat där den största skrällen var att Tobias Forge under en period var med i Onkel Kånkel(!). Galet, men i efterhand logiskt.

Det stora fokuset i programmet låg på Tobias avlidne storebror Sebastian, som introducerade en mycket ung lillebror till hårdrock, skräckfilm och galna upptåg. Storebrodern fick aldrig uppleva hur världen tog emot Ghost, vilket Tobias Forge berättade om med gråten i halsen.

 

https://sverigesradio.se/embed/episode/927252

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s