Vad hände med lovande Pig Eyes? Det lovande bandet dök upp och spred sin nihilistiska flumrock, jag gick runt och lovade nära och kära att det här skulle bli nästa stora grej. Men icke. På Grisfronten intet nytt.

De gjorde till och med en feature på PSL-bloggen. Nåja, jag gissar att det är svårt att tygla den ständigt superaktuella Henrik Palm(Sonic Ritual, In Solitude m.m). Jag hoppas i alla fall att veterinären fixar den skeva grisen och att de snart är tillbaka med något nytt.

All hail the Pig.

Pig Eyes – Warlord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s