Well, jag ska väl börja med att konstatera att jag inte är ett stort Morrissey-fan, och The Smiths varken har eller betyder något för mig idag. Trots detta skulle jag vilja påstå att senaste singeln Spent The Day In Bed är smått briljant. Den får mig inte att vilja backa bakåt och upptäcka gamla spår från 80-talet, men den får mig att se fram emot kommande albumet Low In High School.

Morrissey – Spent The Day In Bed

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s