Ett nytt släpp från engelska demonproducenten tillika Sonic Tundra-favoriten Burial är alltid något att fira. Så även denna gången. Senaste singeln Rodent består av samma iskalla spikregn som vanligt. Det finns alltså ingen anledning att inte lyssna. Det är bäst att passa på, vi vet ännu inte vad Brexit kommer att innebära.

För mig var Burials absoluta peak singeln Rival Dealer med hörpunkten Come Down To Us. Den var som att ligga avdäckad i badkaret, med ljuset släckt, medan århundradets fest pågick i lägenheten bredvid.

Burial – Rodent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s