Det är en glädjens dag i dag. Det är inte bara det att Thåström släppt sin briljanta Centralmassivet, Electric Wizard har släppt en ny video för att peppa inför kommande släppet Wizard Bloody Wizard. Rockgudarna har varit oss nådiga.

Innehållet är föredömligt rockkompatibelt med hård rock framförd av rockare framför rockiga bakgrundsprojektioner. Precis så som rock var tänkt att framföras. Vi ses snart igen, Electric Wizard. Självklart kommer vi att fortsätta följa bandet här på Sonic Tundra.

Electric Wizard – See You In Hell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s