Eminem har alltid varit som bäst när han har varit arg. De roliga låtar med tillhörande spexiga videor som gjorde honom världens största rapstjärna tillhör inte mina favoriter. Jag är inte en Without Me-kille helt enkelt. Inte på lång väg. Eminem har snarare haft sitt existensberättigande när han varit fly förbannad. När han pekat på hyckleriet hos självgoda moralister. Det är inte en slump att Marilyn Manson tittar förbi i videon till The Way I Am. Det är få artister som så aktivt och fyllt med aggression och avsky försökt visa vad som egentligen döljer sig bakom väggarna i till synes välfungerande kaukasiska amerikanska hem.

Nu är Eminem tillbaka med med det raseri som gjort hans största stunder.

I en freestyle drar han ner byxorna på den sittande presidenten. Det är många som försöker göra det nu, men få med lika stark passion som Eminem. Hans hat är äkta. Det tvivlar jag inte på för en sekund.

Eminem – Bet Hip Hop Awards Freestyle Cypher

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s