Så kom då äntligen nyheten om att Fever Ray är tillbaka. Ett litet smakprov än så länge. Det lilla klipp som finns ute verkar vara ett stort steg bort från den mer ockulta stämningen på debuten. Så vi får väl se hur det landar – är det ett steg i rätt riktning eller  några steg för långt bort. Men just nu ska vi bara vara glada över att det rör på sig. Jag lovar att ni kommer att kunna läsa mer om Karin Dreijer och Fever Ray här på Sonic Tundra så fort vi vet något mer.

Fever Ray – Switch Seeks Same

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s