Då fick Morrisseys Spent The Day In Bed förärats med video. Man kan lugnt säga att den gamle veganens sarkasm fortfarande är stark. Morrissey rullas in i rullstol till någon mycket engelsk bygdegårds alternativt avskalad tubmiljö. Oh, how british of him.

Enligt min åsikt är Spent The Day In Bed det starkaste Morrissey släppt på flera år, vilket faktiskt får mig att se fram emot kommande skivan, Low In High School. Den kommer ni nog få läsa mer om här på Sonic Tundra.

Morrissey – Spent The Day In Bed

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s