En liten rocketikett som överraskar med intressanta släpp är det lilla bolaget The Sign Records. Band som Märvel, Honeymoon Disease och TID är alla förträffliga band i sina olika hörn av rockuniversumet.

Ännu ett av bolagets band att hålla koll på är Hällas. Hällas levererar flummig rymdrock som oroar lika mycket den roar. Den ligger en dunkel doft av desperation över bandet som verkligen tilltalar mig.

Jag skulle vilja beskriva bandet som en felande länk mellan tidigare nämnda TID och Horisont. De rockar som om året vore 1974, men jag har en känsla av de vill mer än att fastna i en för tight retrorockkostym. Förvänta dig att läsa mer om Hällas här på Sonic Tundra, och The Sign Records med för den delen.

Ny skiva verkar släppas någon gång i november.

Hällas – Star Rider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s