Dead Moons Fred Cole avled för några dagar sedan. Dead Moon var lika okända som de var inflytelserika. Frågar du i princip vem som helst som har kreddhatten på svaj kommer Dead Moon nämnas som referens.

Alltid lika sorgligt när verkliga eldsjälar går bort. Människor som trott på sin vision sen dag ett och aldrig sålt ut. Det blir allt ovanligare med sådana personer, låt oss hoppas att de kan inspirera en ny generation musiker som inte har något intresse av att bli influencers.

Fred Cole blev 69 år gammal.

Dead Moon – 54/40 Or Fight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s