I april släpper svenska Spiders nytt album. Spiders har alltid funnits någonstans i bakhuvudet, alltid uppskattade men inte dyrkade. Jag hoppas att kommande albumet Killer Machine kommer att ändra detta.

Deras raka rock är inget att skoja bort. Ärlighet, hjärta och kärlek till trummor, bas, gitarr och snygga melodier gör dem till ett band som bör omhuldas av alla som en gång dyrkade band som The Hellacopters på den tiden det begav sig. Men även för dem som behöver en grundkurs i hur rock bör spelas.

Spiders – Dead Or Alive

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s