Skotska  Venomwolf bjuder på thrashig och trasig black som inte stryker någon medhårs. Punkig metal eller metallisk punk? Du väljer själv. Venomwolf har potential att förena alla älskare av hårda tongångar på samma dansgolv.

Venomwolf undviker blajjigt retrodyrkande utan att vara medveten om det förflutna. Det här är varken musik som blickar bakåt eller framåt, det är musik som pekar i en helt annan riktning, mot ett parallellt universum där du trycker in en kassett i stereon till din muskelbil och kör mot solnedgången medan atombomberna faller runtomkring dig.

Venomwolf – Cryptic Steel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s